Håndværker

Undersøg din håndværker grundigt inden du benytter ham

Med alle de nylige skrækhistorier omkring hvordan håndværkere udfører deres jobs til en lavere standard end man måtte forvente, stiller det højere krav til dig som forbruger i forhold til at vælge den rigtige leverandør af dine ydelser. Uanset om du er på udkig efter rengøring i Holstebro, en gulvafslibning i KBH eller noget helt tredje, så har du alle de rigtige redskaber til at grundigt undersøge det pågældende firma.

Læs anmeldelser af firmaet

Er det pågældende firma tilstede på forskellige anmeldelsessider? Har de gode anmeldelser eller mange dårlige? Er der nogen der aktivt besvarer dårlige anmeldelser? Hvis et firma er aktiv i forbindelse med at udrede eventuelle kundemisforståelser, er det som regel et tegn på at de kærer om deres kunder og deres omdømme. Hvis anmeldelserne er overvejende positive og de samtidig formår at besvare eventuelle negative anmeldelser med velovervejede svar, så er det et godt tegn på at du godt kan vælge virksomheden.

Tjek deres regnskaber

Det er altid en god idé at tjekke op på hvordan et firma har klaret sig igennem årene. Har det eksisteret længe og har det offentlige regnskabstal der ikke viser trælse tendenser, kan du have mere ro i maven, specielt hvis det er en forholdsvis stor opgave du skal have udført. Der er ikke noget værre end at stå i et kæmpe byggerod for at finde ud af at bygherren er gået konkurs. Du kan tjekke regnskaber og anden nyttig info på proff.dk.

Spørg dit netværk om de kender firmaet

De bedste vouches for et firma, får du typisk fra dit netværk. Spørg venner og bekendte om de kan anbefale firmaet.
Overordnet set er en kombination af ovenstående det bedste du kan gøre inden du vælger dit næste firma til at udføre dine opgaver.